Topolino’s C nest

geboren op 06 november 2011

Er zijn 10 rittens geboren.
Het zijn 3 dames en 7 heren.

Moeder: Topolino’s Alannah
Agouti effen
Vader: Rapalje’s Kougar
Cinnamon pearl

 

Alannah is een vreselijk lief dametje. ze ligt goed in de groep en is nooit uit op ruzie. Bij vreemde mensen kijkt ze liever even de kat uit de boom, maar naar ons toe is ze vreselijk aanhankelijk.. Kougar is een Cinnamon Pearl ventje die het leuk vindt om uit de kooi te komen en lekker rond te wandelen. Krijsende ratten kan hij niet echt waarderen, maar als dat voorbij is accepteert hij de nieuwelingen wel.

 

Vrouwen
 Foto Naam Karakter Gezondheid
  Callista, agouti ier,
Rattery Topolino
†28-04-2012
Callista is bij mij bliijven wonen.Callista is een kleine dondersteen, die het vooral leuk vindt om mama te plagen.Het wordt tijd dat ze haar energie kan delen met mijn Babe en B.B., zodat mama weer wat rust krijgt.  Helaas is Callista op zaterdag 28 april overleden. Ze is met haar hoofdje vast komen te zitten in fleece van een kruisbuis. Ik ben er zo verdrietig om en voel me zo machteloos..
  Cadillac, Agouti effen,
Marjoleine en Ruben
†23-04-2014
Cadillac woont bij Marjoleine en Ruben en is een leuke active meid. Ze is voor de duvel niet bang en stoort zich er dan ook niet aan toen de andere dames uit de groep aan hun kooi hingen. Inmiddels is de intro aan de gang en voor zover ik het begrepen heb van Marjoleine gaat dat goed.Juli 2013: Het gaat nog steeds goed met Caddy. De rittens zijn zonder problemen in de groep geïntroduceerd.

 

Caddy is op 27 februari 2013 geopereerd aan een melkkliertumor. De baarmoeder en eierstokken zijn tevens weggehaald. Het gaat goed met Caddy.
  Caledonia,Cinnamon,
Marjoleine en Ruben
†3-02-2014
Caledonia woont bij Marjoleine en Ruben en is een leuke active meid. Ze is voor de duvel niet bang en stoort zich er dan ook niet aan toen de andere dames uit de groep aan hun kooi hingen. Inmiddels is de intro aan de gang en voor zover ik het begrepen heb van Marjoleine gaat dat goed. Op 21 december 2012 heeft Caledonia een kuurtje Dox gekregen voor de voorste luchtwegen.

Op 5 januari heeft ze ook nog prednoral gekregen.

Op 27 februari is het langzaam afgebouwd en nu gaat het weer goed met Caledonia.

Juli 2013: Caledonia zit nog aan de prednoral. Het was afgebouwd, maar ze had het toch weer nodig.

Mannen
 Foto Naam Karakter Gezondheid
  Chase, Zwart ier,
Rattery Topolino
† augustus 2013 
Chase is bij mij blijven wonen.Chase is een ritten die onbevangen en onbevreesd in de wereld staat. Altijd op onderzoek uit en altijd nieuwsgierig wat er te ontdekken valt. Het zal een leuke aanwinst in de mannengroep worden.

Juli 2013: Chase doet het nog steeds goed in de groep. Het is wel een rat die niet op de voorgrond treedt en anderen de aandacht van mij gunt..Hij is verder nooit bij een opstootje in de groep betrokken

 

Helaas is Chase heel snel oud geworden en heb hem in augustus 2013 in laten slapen. 
  Chevy,Cinnamon,
rattery Topolino
†21-08-2014
 Chevy is wat rustiger dan zijn broer Chase. Hij kijkt het liever eerst nog wat aan voordat hij op onderzoek gaat. Chevy is bij mij blijven wonen.

Juli 2013: Chevy is inmiddels papa geworden van mijn N-nest. Hij ligt goed in de groep en is een heerlijke vent.

Chef was oud en het was tijd om hem te laten gaan… 
  CatFish,Cinnamon Pearl,
Karin en Simon
†20-08-2013
 CatFish is een leuk actief ventje. Samen met Chase hangt hij graag de clown uit en samen gaan ze ook graag op onderzoek uit. CatFiah woont bij Karin en Simon.

Juli 2013: Het gaat super met CatFish.

Hij heeft op dit moment wel een abcesje maar dat gaat wel weer over.
  Casanova, Agouti Chocolate ier,
Soraya
†02-2014 
 Deze mooie vent woont bij Soraya. Hij is lekker druk en onderzoekend, zoals een ritten behoort te zijn, in mijn ogen.

Juli 2013: Casanova is de rustige van de 2 die bij Soraya woont. Hij wil het liefst gewoon in de kooi blijven en vind het heerlijk om gekroeld te worden

 Hij heeft geen pubergedrag vertoont en ligt goed in de groep.

Soraya is verhuisd in februari en casanova heeft daar niet goed op gereageerd en is na een bezoek aan de dierenarts, thuis overleden.

  Caesar,Cinnamon Pearl,
Soraya
†02-2014
Dit ondeugend ventje woont bij Soraya en doet het goed.

Juli 2013: Ceasar is nog steeds een ondeugende man en is haantje de voorste. Hangt altijd als eerste in de tralies voor aandacht.

 

 Heeft nooit voor problemen gezorgd en vertoonde geen pubergedrag.

Ceasar is 2 dagen na zijn vriendje/broertje overleden.

  Chip,Agouti,
Sabine en Maarten
†06-11-2014 
 Chip en zijn broer wonen bij Sabine en Maarten. Na een aantal dagen van gewenning zijn ze al aardig thuis bij Sabine en Maarten. Loplopen op bed vinden ze helemaal fantastisch.

Juli 2013: Chip is een ventje wat graag op onderzoek gaat.

 Hij heeft geen pubergedrag vertoont en ligt goed in de groep.

Chip heeft een week aan de medicijnen gezeten, maar het ging niet beter. Hij was veel afgevallen en zijn suiker was omhoog gegaan. Ook had hij bloed in zijn urine wat duidde op een blaasontsteking.

  Couscous,Cinnamon Pearl,
Sabine en Maarten
† 29-10-2014
 Couscous en zijn broer wonen bij Sabine en Maarten. Na een aantal dagen van gewenning zijn ze al aardig thuis bij Sabine en Maarten. Los lopen op bed vinden ze helemaal fantastisch.

Juli 2013: Couscous is de dweil van de 2 en is een heerlijke vent.

Ook hij heeft geen puber gedrag vertoont. Het gaat super met hem!

Baasje was de kooi aan het verschonen en hij is in zijn tijdelijke kooi, tussen zijn vriendjes overleden.

 

 

Klik op de tekening voor de stamboom.

 

 

Foto’s