Topolino’s B nest

geboren op 04 augustus 2011

 Er zijn 17 rittens geboren waarvan een mannetje het helaas niet gehaald heeft.
Het zijn 8 dames en 8 heren.

Moeder: Saantje’s Anna
Cinnamon effen
Vader:  Ratzoo’s Cuty
Zwart berken
 
Anna is een dame die voor haar bevalling liever stoeide met de baas, maar na haar nest meer een dame is geworden die ook lekker wil kroelen. Cuty wil vooral spelen met de baas en is dan ook een van de mannen die altijd vooraal staat en om aandacht bedelt. Hij is geen rat die ruzie zoekt en is een allermans vriendje.

 

Vrouwen
 Foto Naam Karakter Gezondheid
  Babe ,Chocolate berken,
Rattery Topolino
†10-12-2013
Babe is samen met haar zusje hier blijven wonen. Babe is overal.. Waar ik ben, is Babe ook. Ze is altijd klaar om geaaid te worden of om mee gespeeld te worden, een heerlijke meid.  Juli 2013: het gaat nog steeds super met Babe. Ze is nooit bij een opstootje betrokken en het gaat lekker in de groep. Babe is geopereerd aan een tumor en tevens zijn de baarmoeder en eierstokken verwijderd. Ze is hiervan goed herstelt.Babe is in maart 2014 ingeslapen. Ze was op.. 
  B.B. Mink effen,
Rattery Topolino.
mama van mijn E-nest
†27-03-2013 
B.B. is een hypertje. Soms kan ze uit het niets rare sprongen maken, waardoor ze als eens uit de kooi is gesprongen. Ze is wat minder aanhankelijk dan haar zusje, maar het is zeker een leuke meid.  B.B. zat een week aan de meds omdat ze zo benauwd was, helaas heeft mijn dochter haar gevonden in de kooi, overleden.. 
   Bris/ Beltaine,Agouti effen,
Mirjam
†08-04-2012 
Ook Bris is verhuist naar Mirjam. Mirjam heeft Bris de naam Beltaine gegeven Helaas is Beltaine plotseling overleden. Ze is waarschijnlijk gestikt in een snoepje.
  Bianchi,Zwart berken,
Mirjam
†23-01-2014 
Brooklyn heeft bij Arianne gewoond, maar is door omstandigheden naar Mirjam verhuist. Mirjam heeft Brooklyn omgedoopt naar Bianchi. Ze heeft haar plekje gevonden bij Mirjam. Juli 2013: Met Bianchi gaat het super! Ze heeft een verkoudheid gehad en heeft een kuurtje dox gehad, maar heeft nu nergens meer last van. Daar Mirjam tijdelijk in Ierland zit, is ze verhuisd naar Nienke.Bianchi is in haar slaap overleden, altijd gezond geweest. 
  Bailey, Agouti berken,
Feline
†27-05-2013
Volgens Feline: Bailey doet het trouwens vet goed hier, ze is echt leuk, knap koppie ook  Bailey is op 31 januari geopereerd aan een tumor in de beide oksels. Ze is hiervan goed genezen.Helaas had ze weer een tumor en is vredig ingeslapen.. 
  Britt, Zwart berken,
Rattery Rootz, mama geworden van het K-nest bij Rattery Rootz.
†13-06-2014 
Het is een leuke meid die het goed in de groep doet.   
  Bailey,Agouti Chocolate berken,
Karlijn
†22-03-2013
 Het is een actieve, drukke en leuke meid. Ze doet het goed in de groep Bailey is helaas ingeslapen waarschijnlijk vanwege inwendige kleine tumoren. De dierenarts had aan gegeven dat hij ze nog niet kon voelen.
  Blyss, Mink berken,
Karlijn
†27-11-2013
 Het is een actieve, drukke en leuke meid. Ze doet het goed in de groep  Juni 2013: in goede gezondheid en is nog steeds een heerlijke meid!
Eind Juli is er een goedaardige tumor ontdekt bij Blyss. Ze zal weldra geopereerd worden.
Helaas heeft Karlijn de moeilijke beslissing moeten nemen om Blyss in te laten slapen, het ga je goed..
Mannen
 Foto Naam Karakter Gezondheid
  Brucho, Zwart berken,
Adje
†18-03-2013
Brucho woont bij Adje en is een leuke vent. Hoewel ze vanuit de hangmat hun behoeftes laten gaan, zou ze niet meer zonder hem kunnen. Zeer aandachtsgeil.  26-08-2012:Op 17 Juli is Brucho gecastreerd nadat hij liep te klieren in de kooi. Hij is er goed doorheen gekomen en is de volgende dag alweer terug in de groep gegaan en dat is zonder opstootjes gebeurd. Hij ligt weer lekker tussen de mannenIn de maand november van 2012 is Brucho geholpen aan een MOO. Hij is daar goed van genezen.
Brucho is ingeslapen vanwege een hypofyse tumor.. 
  Bentley, Agouti effen,
Adje
†21-06-2013
Bentley is een mooie agouti vent, die het goed doet bij Adje. Hij komt meteen kijken als hij zijn naam hoort, bang om iets te missen. Bentley heeft een alvleesklier ontsteking gehad en is daar goed van genezen. Hij zit nog wel aan de carprofen omdat hij nog wel pijn heeft.Bentley had het heel erg benauwd, leek nadat hij bij de dierenarts was geweest en in de zuurstoftank had gelegen, weer de goede kant uit te gaan, maar helaas kreeg hij het weer benauwd en is op de 21ste bij de dierenarts overleden.. 
  Bono, Zwart mitted,
Monique
†24-08-2013
Bono is een lekkere vent die het goed in de groep doet.
Juli 2013: het is een aandachtsgeile vent, die het hart van Monique heeft gestolen. Hij doet het goed in de groep, geen pubergedrag vertoont en nooit vervelend tegen andere ratten. 
Helaas heeft Monique Bono overleden in de kooi aangetroffen. Ze heeft niets geks bemerkt. Hij is vredig heen gegaan, net alsof hij lag te slapen. 
  Bing, Mink effen,
Monique
†22-02-2014
Bing is een aandachtsgeile vent die het goed in de groep doet.
Juli 2013: Ook Bing doet het goed in de groep en is een mooie vent geworden. Hij is wel wat meer op zichzelf, maar voor een snoepje komt hij altijd wel. 
Vanwege ouderdom bij de DA ingeslapen. 
  Bokito, Mink effen,
Suzanne
†18-10-2013 
Bokito woont bij Suzanne en gaat daar lekker zijn gang. Lekker actief en om aandacht vragen Bokito heeft wel wat gepuberd in zijn jonge jaren.
Op 18-10 is Bokito samen met zijn broertje ingeslapen vanwege een kaakabces. Helaas heerst dat in de groep van Suzanne, maar hij was er natuurlijk ook vatbaar voor.. 
  Bruno, Cinnamon Pearl,
Suzanne
†18-10-2013
Bruno is samen met Bokito gaan wonen bij Suzanne.Net als zijn broertje doet hij het goed in de groep en is een leuke vent.Bruno is een heerlijke vent, die het goed doet. Op 18-10 is Bruno samen met zijn broertje ingeslapen vanwege een kaakabces. Helaas heerst dat in de groep van Suzanne, maar hij was er natuurlijk ook vatbaar voor..
   Birk, Agouti effen,
Marlies
†16-06-2013
 Bij mij thuis was dit de grote doerak van het stel. Marlies is super blij met Birk. Juli 2013: Birk is waarschijnlijk gevallen volgens zijn baasjes en is daar aan overleden.
  Berken, Zwart berken,
Marlies
†11-03-2014
Berken was bij mij thuis een van de rittens die het meeste lef had en al had besloten dat hij heel ver kon springen. Marlies is super blij met hem.
Juli 2013: Berken is een fijne vent, die echt een opaatje is voor het jonge spul.
11-03-2014: ‘s ochtends was er nog niets aan de hand en heeft Berken nog gewoon gegeten. Toen Marlies ‘s middags thuis kwam was hij overleden..
 

Klik op de tekening voor de stamboom.

 

Foto’s

 

Filmpjes