Topolino’s A nest

geboren op 18 februari 2011

Er zijn 12 rittens geboren
Het zijn 6 dames en 6 heren.

Moeder: Rapalje’s Layla
Agouti berken
Vader:  Parzival’s Q-pid
Zwart effen
Layla was een dame die altijd zeer aanwezig was in de groep en altijd in was voor een knuffel en een aai. Ze heeft met hand en tand haar rittens beschermt, vooral tegen mij, want ik was diegene die altijd aan haar babies wilde komen. De rest van het gezin kon haar interesse niet wekken. Helaas is deze dame  me plotseling ontvallen door extreme benauwdheid op 12-12-2011. Q-Pid is een heerlijke vent. Zodra hij bij je zit begint hij te knarsen en te ploppen. Hij doet het goed in de groep en is een echte aanwinst.

 

Vrouwen
  Naam Karakter Gezondheid
  Ainnir, zwart effen, Rattery Topolino

†27-03-2012

Ainnir is een dame die altijd als 1 van de eerste bij het deurtje staan en om aandacht bedelt. Spelen met de baas is ook een van haar favoriete bezigheden. Ainnir was een beetje aan het reutelen en ik wilde naar de DA gaan maar mijn dochter heeft haar overleden in de kooi gevonden…
  Alannah,agouti effen, Rattery Topolino

†13-10-2013

Alannah is een dame die het vreselijk goed doet in de groep. Ze is het moedertje van mijn C-nest en ze heeft bewezen dat ze dat heel goed kan. Ze vertrouwde me volledig en vond het belangrijk dat ook zij aandacht van het baasje kreeg en niet alleen haar babies.07-07-2013: Met mijn mutsje gaat het nog steeds heel erg goed Mijn mutsje is niet meer.. Overleden in haar slaap..Dag mutsje van me..
  Aranya, Agouti Berken, Myrthe

† 10-06-2013

 

Volgens Myrthe doet Aranya het hartstikke goed in de groep.Aranya was een fijne meid in de groep.

Ze was helaas te benauwd is vredig ingeslapen.
  Avara, Agouti Berken, Myrthe

†15-02-2013

Volgens Myrthe doet Aranya het hartstikke goed in de groep. 26-08-2012:Avara is op 4 juli geopereerd aan een mama tumor.Tevens is de baarmoeder er voor de zekerheid uitgehaald. Avara is goed herstelt.Avara is op 15 februari ingeslapen. Ze had een neurologisch probleem, waarschijnlijk een hersentumor.
Aapje, Zwart Berken, Roel en Mariko † 17-09-2012 Aapje woont bij Roel en Mariko en ze waren vanaf het begin al verliefd op Aapje.Ze woont samen met haar zusje Alf in Nijmegen. Aapje is op 17 september overleden. Wat er aan de hand was, is niet duidelijk ze waren een weekend weg en toen ze terug kwamen was ze overleden.
Alf, Agouti Berken, Roel en Mariko †21-10-2013 Alf woont bij Roel en Mariko.Ze woont samen met haar zusje Aapje in nijmegen.Alf is hier geweest tijdens de vakantie van hun baasjes en het is een heerlijke meid.Ze bloeit weer helemaal op met het jonge grut wat er bij is gekomen in de groep. Alf was gewoon op en is vredig ingeslapen.
Mannen
Naam Karakter Gezondheid
Afi, Zwart Berken, Rattery Topolino †augustus 2012 Afi is bij mij blijven wonen en doet het goed. Ik zie hem altijd als ik voor de kooi sta en hij is altijd in voor een knuffel. 26-08-2012: Afi heeft sinds een dikke maand oorontsteking en is hier herstellende van. Hij heeft het waarschijnlijk van Jimbo gekregen, die waren echte maatjes. Het is natuurlijk ook zo, dat hij niet goed in zijn vel zat, anders had hij geen ontsteking gekregen.

augustus 2012: Helaas heeft Afi het niet gehaald en ik heb hem in laten slapen.

  Aino, Agouti Ier, Rattery Topolino

† 08-09-2012

Aino is bij mij blijven wonen. Aino is een wat meer afwachtende rat. Hij komt niet zo als zijn broer meteen naar het deurtje, maar als hij in de gaten heeft dat het baasje nog steeds voor het deurtje staat, komt hij toch maar kijken. 26-08-2012.Aino zit sinds een paar maanden aan de hartmedicatie. Zijn vader had ook hartproblemen, dus het kan dan wel gebeuren dat zijn kinderen er ook last van gaan krijgen. Aino doet het zeer goed op de medicatie.

Aino is op 8 september ingeslapen. Hij wilde zijn meds niet meer… Na onderzoek bleek hij een bloedvergiftiging te zijn opgelopen doordat hij al verzwakt was, trok hij dat niet meer.

Azimov, agouti berken, Karin, Rattery Ratpack

†11-12-2012

Volgens Karin: Ze zijn beiden erg leuk, atticus is iets aandachtsgeiler dan azimov. Ze zijn overal waar jij bent, maar verder niet echt aan het puberen ondanks hun leeftijd. Het zijn gewoon 2 heerlijke mannen. Azimov is op 11 december 2012 ingeslapen vanwege een abces op zijn neus.
  Atticus Maximus, Agouti Effen, Karin, Rattery Ratpack

† 21-04-2013

Volgens Karin: Ze zijn beiden erg leuk, atticus is iets aandachtsgeiler dan azimov. Ze zijn overal waar jij bent, maar verder niet echt aan het puberen ondanks hun leeftijd. Het zijn gewoon 2 heerlijke mannen. Op 21 april 2013 heeft Karin Atticus gevonden onder het ecobed begraven, waarschijnlijk gestikt.
 

Aaron, Zwart Berken, Elise,Rattery Castor

† 03-07-2013

Volgens Elise: Aaron is een lieve rat, maar wat meer terughoudend dan zijn broer. Hij is vaak te lui om naar het deurtje te komen, maar eenmaal bij me begint hij al snel te knarsen en te ploppen. Verder vind hij de omgeving ontdekken erg leuk. Op 7 februari 2012 is hij geopereerd aan een tumor op zijn flank.Nadat Aaron een derde tumor heeft gekregen is hij toen het niet meer ging, ingeslapen.
Amatus, Agouti Ier, Elise,Rattery Castor.

† 24-02-2014

Volgens Elise: Amatus, roepnaam Mata, is een echte traliehanger. Zodra hij mij naar de kooi hoort komen zit hij al bij het deurtje, klaar om er uit te komen. Hij is wat knuffeliger dan Aaron, maar beiden klimmen maar al te graag in en uit m’n vest. Mata was oud en heeft een mooie leeftijd bereikt.

Klik op de tekening voor de stamboom.

 

Foto’s